Plors i violes.

31-5-2013

El dissabte 1 de juny, a Móra d'Ebre .

Albert i la Banda dels 13, formació musical en actiu des de l’any 2006, finalista del Sona9 l’any 2007 i guanyadora del concurs Ebremusik 2012 en les seves dues modalitats, presenta un nou espectacle basat en la poesia de Yannick Garcia, escriptor ampostí afincat a Barcelona, amb el que la banda ebrenca pretén obrir nous camins pel que respecta a la seva manera d’entendre i presentar la música en escena.

Es tracta d’unificar dos universos d’entrada allunyats, el del rock alegre i amb tocs soul de la Banda dels 13 i els textos intimistes, plens d’imatges evocadores d’en Yannick, en un sol espai.

El resultat no pot ser més explosiu. Retrobar-se amb les melodies i ritmes de la Banda dels 13 i fer-ho vestint un tratge de la qualitat literària dels poemes d’en Yannick Garcia, és una oportunitat única i un bell viatge que ens transporta, al llarg de poc més d’una hora, als paratges de l’Ebre, la seva gent, els somnis i les decepcions personals tan nostres, i alhora, tan fàcilment extrapolables a qualsevol altre indret del món.

“Plors i violes de l’Ebre” és una nova ocasió d’emocionar-se i gaudir amb la música d’Albert i la Banda dels 13. Tot diferent, tot com sempre. Blues, balada, rock, reggae, pop, jazz... tot hi entra en el pentagrama de la Banda. I també la poesia. Una de les més belles dels darrers anys al nostre país.

DETINGUTS DOS DELS MEMBRES D'ALBERT I LA BANDA DELS 13

Moment en el qual eren fitxats aquests dos perillosos personatges, que han demostrat no tenir respecte a res ni a ningú, així com una total mancança de criteri musical.

Dos dels membres del grup de rock de les Terres de l'Ebre, Albert i la Banda dels 13, han estat detinguts acusats d'estar tararejant una cançó del conegut compositor de hits estiuencs Giorgi Dan.

Però no acaba aquí la cosa, ja que no satisfets amb els danys morals causats als que van presenciar aquesta aberració, no se'ls va ocórrer res més que fer-ho en plena zona blava i és aquí on sorgeix la controvèrsia; qui ha de recaptar l'import de la multa? les SGAES o els propietaris de la zona blava?
I mentre les dues parts interessades es disputen el benefici de tan menyspreable delicte, en espera d'una resolució per part de la justícia, els detinguts han estat sancionats sota arrest domiciliari preventiu a casa d'Albert Reverter, cantant de la banda que ha declarat; això em passa per agafar músics de "chumpa-chumpa".

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now